SZOLGÁLTATÁSAINK

/SZOLGÁLTATÁSAINK
SZOLGÁLTATÁSAINK 2018-04-21T14:01:22+00:00
Esküvő dekoráció Ibolya Virág Szalon Dunaújváros

ESKÜVŐ DEKORÁCIÓ

Az egyre növekvő igényeknek megfelelve 2005-ben bővítettük tevékenységünket az esküvői dekorációk területén. Korábban csak virágosítást, kísérő virágdíszek készítését vállaltuk, már azonban elmondhatjuk, hogy minden igényt kielégítő, teljeskörű esküvői dekorációs szolgáltatást tudunk nyújtani az alábbi szolgáltatásokkal:
menyasszonyi csokor készítés, élővirág fej- és nyakdíszek, kitűzők, szülőköszöntő csokrok, koszorúslány csokrok, kosarak, autódíszek, templomi dekoráció, teremdekoráció, székszoknya, asztaldíszek, tortadíszítés élővirággal.
Keressenek minket bátran igényeikkel, rugalmasak vagyunk!

Esküvő dekoráció szolgáltatásunkról bővebben
Rendezvény dekoráció Ibolya Virág Szalon Dunaújváros

RENDEZVÉNY DEKORÁCIÓ

Több, mint 10 éve foglalkozunk rendezvények dekorációinak elkészítésével. Az eltelt idő során folyamatosan fejlesztettük és bővítettük eszköztárunkat. Többéves tapasztalatunk van nagy rendezvények, bálok, karácsonyi ünnepségek, évzáró rendezvények, jubileumi rendezvények dekorációjának elkészítésében. A dunaújvárosi Vállakozók Báljának dekorációját már évek óta műhelyünk készíti. Vállaljuk bármilyen céges- vagy magánjellegű rendezvény dekorációját, létszámtól függetlenül!

Rendezvény dekoráció szolgáltatásunkról bővebben
Virágkötészet Ibolya Virág Szalon Dunaújváros

VIRÁGKÖTÉSZET

Virágszalonunk jogelődje már 1974 óta jelen van Dunaújvárosban. Az eltelt több, mint 40 év alatt igyekeztünk bebizonyítani, hogy meghatározó pont lehetünk a város életében. Aki rendszeresen jár hozzánk, tudhatja, hogy igyekszünk mindig maximálisan megfelelni vevőink igényeinek. Lépést tartunk a trendekkel, és kiemelkedően fontos számunkra a minőség. Üzletünkben bőséges választék áll rendelkezésre friss- és cserepes virágokból, lakásdekorációs kellékekből és más készítményekből. Rövid határidővel tudunk kegyeleti összeállításokat is készíteni.

Virágkötészeti galériánk
Kegyeleti készítmények Ibolya Virág Szalon Dunaújváros

KEGYELETI KÉSZÍTMÉNYEK

A legsajnálatosabb esemény, egy rokon vagy barát elvesztése mindig nehéz pont életünkben. Szalonunkban teljeskörű temetést kísérő készítményeket tudunk rövid határidővel is elkészíteni. Anyacégünkkel, a Dunaújvárosi Kegyelet Bt-vel együttműködve a temetkezési irodából érkező ügyfeleink részére kedvezményt is tudunk nyújtani. Választhat koszorút galériánkból, de egyedi igényeket is szívesen megvalósítunk.

Válasszon koszorút galériánkból!
Kérje árajánlatunkat!
Virágkötészet Ibolya Virág Szalon Dunaújváros

VIRÁGKÜLDÉS

Mondja el virággal! Van, amikor minden szó kevés. Van, hogy valakinek nagyon nagy szüksége van arra, hogy érezze a törődést, másnak egy meglepetéssel kedveskednénk, mert olyan sok jót kaptunk tőle. De küldhet virágot távoli rokonként, barátként is dunaújvárosi ismerősének, ha nem teheti meg, hogy személyesen adja át. Tudja, a virágnak mindenki örül!

Kérje árajánlatunkat!

Árajánlat kérés
Belső terek virágosítása Ibolya Virág Szalon Dunaújváros

BELSŐ TEREK VIRÁGOSÍTÁSA

A régi időkben szinte minden irodában, lépcsőházban, hallban megjelentek a szobanövények különféle formái. Igazából nincs ez másképp mostanság sem, csak az újonnan épült épületek váltak sokkal modernebbé, letisztultabbá, és sokszor szerencsére világosabbá is. Ezeket az új tereket is kiválóan lehet zöld felületekkel tagolni, dekorálni a mai növénytrendek erre kiválóan alkalmasak. Legyen épülete, irodája régi vagy új, mi vállaljuk növénydekorációinak elkészítését.

Kérje ajánlatunkat!

Árajánlat kérés