RÓLUNK

/RÓLUNK
RÓLUNK 2018-04-23T10:45:35+00:00

Cégünk jogelődje 1974-ben alakult. Kezdetben Dunaújváros Piacterén működtünk, majd a kemény munka és a folyamatos beruházások eredményeként sikerült átköltöznünk a belvárosba, a Szent Pantaleon Kórház elé. Ez az üzletünk 1989 óta elégíti ki vevőink egyre magasabb igényeit.

2005-ben profilunkat kibővítve új irányba indultunk. Teljeskörű rendezvény- és esküvői dekorációval kezdtünk el foglalkozni. Mára elmondhatjuk, hogy komoly eszközparkkal rendelkezünk e téren.

Több, mint 30 éves működésünk során rengeteg tapasztalatot szereztünk, melyet kreativitásunkkal együtt nap mint nap kamatoztatunk. Kérjük továbbra is forduljon hozzánk bizalommal és mi megpróbáljuk tudásunk legjavát nyújtani.

MUNKATÁRSAK

Bödök Ibolya Ibolya Virág Szalon Dunaújváros

Bödök Ibolya

Palkovics Katalin Ibolya Virág Szalon Dunaújváros

Palkovics Katalin

Horváth Tímea Ibolya Virág Szalon Dunaújváros

Horváth Tímea

Gallai Andrea Ibolya Virág Szalon Dunaújváros

Gallai Andrea

1996 óta dolgozom az üzletben. Büszke vagyok arra,hogy ez az első munkahelyem. Szeretem a szakmámat,sok kreatívitást és fantáziát igényel és nem mellesleg változatos. Szeretem továbbá, hogy kellemes légkörben dolgozhatok.

Halász-Borsos Gyöngyi

2006 óta dolgozom itt. Bár nem ez az eredeti szakmám,de sokat köszönhetek a jelenlegi munkatársaimnak a szakma elsajátítását illetően. Szeretem a kihívásokat,ezért a folyamatos fejlődés lehetősége is megadatik számomra.

Halász-Borsos Gyöngyi Ibolya Virág Szalon Dunaújváros
Enyedi Józsefné-Inci Ibolya Virág Szalon Dunaújváros

Enyedi Józsefné-Inci

1980-ban Ibolya közvetlen munkatársaként, mint első alkalmazott léptem a cég életébe. Kisebb szünet után aztán 10 évvel ezelőtt újra visszatértem és bátran mondhatom, még mindig fiatalos lendülettel “működök” nap mint nap. Leginkább a vevőkkel szeretek foglalkozni, igyekszem mindig kedves és empatikus lenni és a tudásom, tapasztalatom legjavát nyújtani.

Perjésiné Tölgyes Beatrix

Már a szakmai gyakorlatomat is itt töltöttem anno 1996 körül. Azóta folyamatosan itt dolgozom. Szeretem a virágokat, a színeket, illatokat, az évszakok körforgását és mindazt, ahogyan ez megnyilvánul az üzlet kínálatában is.

Perjésiné Tölgyes Beatrix Ibolya Virág Szalon Dunaújváros