Msm italpor


MSM-C VITAMIN +D3 ITALPOR, Láz és fájdalomcsillapító - Biocom 4you

MSM Az MSM, methyl-sulfonyl-metan, úgy hangzik, mint egy szintetikus vegyület neve, msm italpor ellenére egy a természetben előforduló, a ként szerves kötésben tartalmazó vegyület, mely az emberi étrendben és az összes gerinces táplálékában megtalálható és minden élő szervezetben jelen van. A kén az emberi szervezetben az egyik legnagyobb mennyiségben előforduló ásványi anyag.

A metil-szulfonilmetán elősegítheti a porc egészséges szerkezetének megőrzését. A leggazdagabb szerves kén forrás az anyatej.

húzó fájdalom a bal térdben hogyan kell beadni a gyógyszert a térdízületbe

A második leggazdagabb forrása pedig az esővíz innen kerül a táplálékláncba. Normális esetben az egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozó embereknek nem lenne kénhiánya. Ám a táplálkozásunk jelentősen megváltozott az elmúlt néhány száz évben.

ízületek fájhatnak az időjárásban fájó láb a boka fájdalma

Sajnos manapság az emberek nagy része alig eszik friss zöldségeket, így nem jutnak a megfelelő mennyiséghez. A feldolgozott élelmiszerek kén tartalma szinte nulla. Az MSM szinte minden sejtünkben jelen van. A legnagyobb koncentrációban, a bőrünkben, hajunkban, körmeinkben, csontjainkban, izomzatunkban és az ízületeinkben van jelen.

fejlessze ki a vállízületet sérülés után kenőcs a kezekhez

Összetevők: L-aszkorbinsav, MSM metil-szulfonil-metánaromák, étkezési sav citromsavédesítőszerek szukralóz, szteviol glikozidokkolekalciferol. Hatóanyagok 1 adagban 2g :.