Marhakollagén árgép. GAL Kollagén Peptidek


  1. Közös kezelés seregovo
  2. GAL Marhakollagén peptidek
  3. Kötőszövet genetikai betegségei
  4. Kollagén termékek a BioTechUSA kínálatában
  5. A kollagén az emberi testben jelen lévő leggyakoribb strukturális fehérje, a kötőszövetek, csontok, porcok, ízületek, bőr, köröm és haj fontos építőeleme.

Kosárba rakom Leírás A kollagén szinte az összes szervünkben megtalálható. Fontos alkotóeleme az izmoknak, inaknak, ízületeknek, porcoknak, csontoknak és a marhakollagén árgép szerveknek!

marhakollagén árgép

Ettől lesznek erősek és rugalmasak. A szervezet megtermeli magának a szükséges mennyiséget, ám csak egy rövid ideig. Életmódtól függően akár már 25 évesen el kell kezdeni a kollagén plusz bevitelét, hogy idősebb korban ne legyenek komolyabb problémáink. A dohányosok, a túlsúllyal küzdők, vagy akik keveset mozognak mindenképp a veszélyeztetett kategóriába tartoznak!

Nagyon elégedett vagyok Pál Zsuzsa - Nagyon elégedett vagyok. Végre egy kollagén aminek nincs rossz íze.

Nekik a kollagén sokkal gyorsabban ürül ki a szervezetükből, valamint rontja az újratermelődés szintjét. Ugyanez a hatás érvényesül az erős UV-sugárzásnak kitett személyre is!

marhakollagén árgép

A GAL Marhakollagénben lévő peptidek könnyen és gyorsan szívódnak fel, a szervezet képes maradéktalanul hasznosítani. Így könnyedén beépülhet a porcszöveteinkbe, izomzatunkba, rugalmassá és fiatalossá teheti bőrünket, erősítheti a csontjainkat, késlelteti az időskori csont és porcbetegségek kialakulását!

marhakollagén árgép

Adagolása: naponta egy evőkanálnyi kb. Ez lehet a reggeli műzli, joghurt, kakaó, turmix, vagy minden más, amit szeretünk.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Nézze meg kínálatunkban a Kollagén termékeket! Kollagén peptid por, ital, kapszula és kollagén tartalmú krémek Mi a kollagén? A kollagén a bőr leggyakoribb fehérjéje.